Personer

Jakob Fauerby

Mange kender Jakob Fauerby fra TV-serier som Borgen, Dicte, og adskillige andre indslag.

Jakob er en flink og jordnær person som synes, at det lyder som et spændende projekt. Så han har valgt friviligt at stille sig med et af My Canvas’s billeder fra Islands brygge foran det gamle Haraldsborg, hvor billedet er taget i tidernes morgen.

Amanda Sisse

De fleste kender nok Amanda Sisse fra reality programmet de unge mødre, hvor hun var medvirkende første gang tilbage i 2011 med sønnen William.

Amanda har en utrolig rolig og afslappet personlighed, og en forkærlighed for København, da hun selv er opvokset og stadig bor Vest for København.

Amanda har valgt at vise sin støtte igennem en fin artikel på hendes blog og et opslag til hendes trofaste fans. Hvilket vi hos My Canvas er utrolig taknemmelige for.

Læs blogindlægget her.

Alex Ambrose

Alex som de fleste nok kender fra hitsangen “So beautiful” har været en stor hjælp for My Canvas.

Alex har støttet op omkring projektet fra start, og har ligeledes ikke været bleg for at træde til, hvis der skulle bruges et billede til vores sociale medier.
Vi er yderst taknemmelige for den omtale og gode energi, som han har bidraget med fra start.

Anders Bircow

Anders Bircow er en fantastisk enestående person, med en enestående historie.

Så selvfølgelig skulle My Canvas et smut forbi Anders med et billede af Søpavillonen, da han tidligere er blevet gift selv samme sted.

Udover at være kendt fra komikertrioen Linje 3, så lægger han også stemme til den danske Mickey Mouse og Dinosauren “Rex” fra Toy story. Er aktiv foredragsholder (Se mere her), står bag Kandetpasse sammen med Jeppe Søe, og har spillet med i flere danske klassikere. 

Salon Halo

Salon Halo drives af Charlotte, der sammen med hendes mand, sangeren Alex, har udvist stor støtte omkring hele vores projekt.

De har et veletableret renommé i lokal miljøet, så vi har selvfølgelig skaffet dem et unikt billede af Haraldsborg på Islands brygge.

Salon Halo er altid et besøg værd, hvis du vil mødes af smilende og imødekommende mennesker som Charlotte, Alex, Danni og alle de andre fantastiske mennesker som har deres daglige gange i Salonen.

Steder

Kanal Cafeen

Kanal Cafeen er kendt for sin beliggenhed lige ned til kanalen, og ikke mindst, fordi man om sommeren kan finde sig til rette i deres flydende spisested ved kanalen. Det siges, at den blev grundlagt helt tilbage i 1852, og at den første værtshusholder var Christian Vllls tidligere chefkok Alphonse Cassabadan. Derfor er Cafeen helt unik og en stor del af historien ligesom My Canvas plakaterne. 

Så næste gang du er på besøg, så hold øje med vores flotte billede af folketingssalen som pryder deres vægge.

Axelborg Bodega

Her ses vi med et speciallavet billede af Axelborg bygningen ude foran Axelborg Bodega med ejeren Khalid som i dag driver det anerkendte spisested, hvor Simon Spies ofte nød at kigge forbi.

“Det hele begyndte med et værtshus…” – citat fra Axelborg Bodega, som har eksisteret siden 1918. Tag forbi dem og mærk særpræget, den hyggelige kultur med hjemmelavet dansk mad og afslappende toner af herlig jazzmusik, og se, om du kan finde plakaten.

Old Engelsh Pub

Old English Pub er, som navnet indikerer, alt det, du kender fra en Engelsk pub. De er kendte for at vise store fodboldopgør på storskærmen, mens der bliver langet “pints” over baren i stor stil til lyden af lokale brittere, som hepper på deres favorithold.

Old English Pub har valgt at vise sin støtte til det lokale miljø i form af flere billeder fra My Canvas. Det ene er brolæggere fra gammeltorv, og det andet er selvfølgelig intet mindre end det smukke billede af Carlsbergs brygkedler.

Café Sirius

Café Sirius, som ofte bliver omtalt “Café Nordvest”, har valgt at vise sin støtte til My Canvas ved at hænge et billede op af et smukt billede af Rådhuspladsen i afslappende omgivelser, så man kan nyde en dejlig kop kaffe, mens man funderer over tid og sted, når man kaster blikket over på billedet.